Evli Çiftler İçin İngiltere Yerleşim (Aile Birleşimi) Vizesi

Birleşik Krallık'ta / İngiltere'de süresiz oturum izni olarak yaşamını sürdüren ya da İngiliz Vatandaşlığı bulunan kişiler eş ve 18 yaşına gelmemiş çocuklarını İngiltere Evlilik (Aile Birleşimi - Yerleşim) Vizesi alarak yanlarına getirme hakları bulunmaktadır.

İngiltere Sınır Kurumu, 9 Temmuz 2012 yılında değişen göçmenlik yasaları çerçevesinde yanınıza almayı düşündüğünüz aile bireylerinin asgari düzeyde geçimlerini karşılayacak maddi yeterliliğe sahip olmanızı istemektedir.

Sizin yanınızda İngiltere Yerleşim Vizesi alarak yaşamını sürdürecek her bir kişi için asgari bir geçim düzeyi gerekmektedir.  Bir tek bağımlı için bu gelir değeri £18.600,00 olarak belirlenmiştir.

Minimum olarak sağlanması beklenen bu gelir düzeyinizin ispatı için aşağıdaki sıralanmış kriterlere bir göz atabilirsiniz.

  • Kendi yapmış olduğunuz iş ile kazandığınız gelirleriniz
  • Limited Şirket sahibi olarak ya da limited bir şirkete ortak olarak kazandığınız gelirler
  • Başka bir şirkette çalışarak elde edilen gelirleriniz
  • Başka bir şirkette çalışıp sonrasında hamilelik / doğum / babalık durumlarınızdaki gelirleriniz
  • Emekli olmuşsanız elinizdeki birikimleriniz
  • Kira veya gayrimenkullerinizden elde ettiğiniz gelirleriniz
  • Menkul kıymet gelirleriniz
  • Faizden kazanılan gelirler
  • Nafaka ve tazminat yoluyla elde ettikleriniz
  • Nakit olarak elinizde var olan birikimler

Yukarıdakilerden bir veya birden fazla kriteri sağlıyor iseniz eşinizi veya 18 yaş altı çocuğunuzu İngiltere Evlilik (Yerleşim - Aile Birleşimi) Vizesi ile İngiltere'ye yanınıza götürebilirsiniz.

İLETİŞİM sayfamızı ziyaret ederek gerekli bilgileri uzmanlarımızdan öğrenebilir ve bu konuda hizmet alabilirsiniz.

Detaylı bilgi için İngiltere Yerleşim Vizesi sayfasını ziyaret ediniz »

İngiltere Yerleşim (Evlilik) Vizesi Hakkında Sormak İstedikleriniz

x

Bizi Takip Edin